JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Ap ikke uklare om Postdirektivet

Ap's Helga Pedersen benekter å ha sagt at det er uaktuelt å bruke reservasjonsretten mot Postdirektivet.

may.berg@lomedia.no

Forbundsleder Odd Christian Øverland kritiserte Ap's parlamentariske leder for å skape uklarhet om Arbeiderpartiets holdning til postdirektivet og regjeringserklæringen Soria Moria 2, etter et Pedersen i et intervju i Dagsavisen ble sitert på at det ikke er aktuelt for regjeringen å bruke reservasjonsretten mot Postdirektivet.

SE: – Pedersen skaper uklarhet

Pedersen mener seg feilsitert av Dagsavisen, og avviser at Arbeiderpartiet sprer uklarhet om Postdirektivet.

– Posttjenestene er viktige for å opprettholde bosetting og næringsliv i hele landet. Vi står ved regjeringserklæringen, Soria Moria 2. Det betyr at vi er enige i at implementeringen skal utsettes, og i ytterste konsekvens kan vi gå for en reservasjon, dersom våre forutsetninger om for eksempel seks dagers ombæring, og enhetsporto ikke kan sikres på annen måte, sier Pedersen.

Annonse
Annonse