JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt brannoffer

En tysk arbeider omkom under en brann ved Loe Betongelementer AS i Nedre Eiker i helga. Mannen var fast ansatt og bodde i bedriftens hybelhus.

Dødsfallet går inn i en rekke urovekkende rekke brannofre blant utlendinger som arbeider i Norge. Denne gangen var den omkomne en tysk statsborger som bodde i et hybelhus på bedriftens eiendom.

Det er foreløpig ikke klart hva som har vært årsaken til brannen. Av fire tyske menn som oppholdt seg på brannstedet, ble tre reddet raskt ut, uten alvorlige fysiske skader.

Fast ansatt

Fra Loe Betongelementer får Magasinett.org opplyst at de fire tyske arbeiderne som ble berørt av brannen er fast ansatt i bedriften på samme vilkår som de norske. Alle har søkt seg til Norge på grunn av høy arbeidsledighet i Tyskland. De har foretrukket å leie hybelleilighet i bedriftens hybelhus framfor å skaffe seg egen bolig, fordi de ofte er hjemme og har bolig i Tyskland.

Annonse

Flere saker

Annonse