JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Opprør i TV2

– Dette er jævlig provoserende, sier klubbleder for journalistene i TV2 om at eierne vil ha 140 millioner i konsernbidrag, under ett år etter at de presset gjennom utgiftskutt på 150 millioner.

Ifølge NRK Hordaland er det styret i TV2 som foreslår at eierne, A-pressen og danske Egmont, skal få 140 millioner i konsernbidrag fra tv-kanalen for 2009. Forslaget skal endelig vedtas på generalforsamlingen i mai.

I fjor ble mer enn hundre ansatte i TV2 mer eller mindre presset til å si ja til sluttpakker for å oppfylle ledelsens krav om å redusere utgiftene med 150 millioner kroner. At eierne nå følger opp med å bevilge seg selv et nesten like stort6 konsernbidrag, har satt sinnene i kok blant de TV2-ansatte.

– Alle de ansatte har vært med på å bidra i denne spareprosessen. Hver enkelt har tatt ansvar, løpt fortere og gått inn i tyngre turnuser. Så får vi dette servert. Det er en provokasjon, sier klubbleder Baard Zakariassen i Klubb 2 til Bergensavisen.

Styreleder Even Nordstrøm avviser kritikken og mener konsernbidraget ikke er spesielt høyt.

– TV 2 har en solid egenkapital og god likviditet. Jeg har ingen kommentar til at klubben føler seg lurt. Gjennom prosessen som har vært ført, har jeg vanskelig for å forstå det utsagnet, sier Nordstrøm til TV 2s internavis.

Annonse
Annonse