JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mot løsning i byggstreiken

Partene i byggstreiken møtes nå hos riksmeklingsmannnen. Det innebærer etter alle sansynlighet at det går mot løsning i konflikten. Det er varslet en pressekonferanse klokka 14.

torgny@lo-media.no

Fellesforbundet og Byggenæringens landsforbund har gjennopptatt kontakten og sitter nå hos meklingsmannen for å se om det er mulighet for å finne en løsning på konflikten. Når partene sender ut melding om at de er i mekling er det stor sansynlighet for at de finner en løsning på streiken.

Etter det LO-Aktuelt erfarer har det de siste dagene foregått underhåndskontakt mellom partene også LO har vært involvert i dette arbeidet. Byggenæringen er i en svært presset situasjon og det kan se ut som om det er de som har tatt initiativet til å få slutt på konflikten som startet tirsdag morgen.

Frifagbevegelse.no kommer tilbake med mer så snart mer er avklart.

Annonse

Flere saker

Annonse