JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Glad for mer til vei

Erna Hagensen er fornøyd med regjeringens økte satsing på vei og jernbane i revidert statsbudsjett.

ane.borrud@lomedia.no

I sin første kommentar til revidert statsbudsjett sier forbundslederen det er viktig at regjerningen satser på høy sysselsetting og tiltak ovenfor konkurranseutsatt industri.

- For våre medlemsgrupper innenfor servicesektoren er vi avhengige av å ha en konkurransedyktig industri som kan finansiere tjenestene, sier Hagensen i en pressemelding.

Og hun er spesielt glad for økt satsing på vei og jernbane.

- 500 millioner ekstra vil bidra til at våre medlemmer innenfor veisektoren får mer å gjøre i tiden som kommer.

Hagensen er også tilfreds med den rødgrønne regjeringenes politikk mot sosial dumping.

- Regjeringen leverer nå i henhold til tiltaksplan 2 mot sosial dumping. At forskriften om ID-kort for renholdsbransjen er ute på høring at, er positivt. I tillegg kommer det en ny ordning med regionale verneombud for renholdsbransjen, som vil bli innført fra nyttår. Dette er et eksempel på at den rødgrønne regjeringen er med oss i kampen mot useriøsitet og sosial dumping, slår hun fast.

I lys av oljeutslippene i Mexico, trekker forbundlederen fram styrking av Kystverket.

- Oljeutslipp og forurensing er skremmende, og jeg vil understreke betydningen av at Kystverket bør få forsterket sine budsjetter ytterligere i tiden som kommer, sier Hagensen til slutt.

Annonse
Annonse