JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nei til politisk pengestøtte

Mer enn 90% av Industri Energis medlemmer vil ikke gi penger til politiske partier. Industri Energi er et fritt og uavhengig LO-forbund, slår forbundsleder Leif Sande fast foran landsmøtet i oktober.

- I sommer spurte vi medlemmene om de synes forbundet skal bevilge penger til politiske partier. Kun 8% svarte ja. Det er et overbevisende signal om at vi har valgt riktig, sier Leif Sande til fagbladet Industri Energis siste utgave.

Han er ikke i tvil om at misnøyen med regjeringen er del av forklaringen på svarene, men understreker at det også er en prisnippiell holdning blant medlemmene at Industri Energi skal drive aktiv, uavhengig politikk overfor alle partier.

- Jeg er opptatt av at vi skal kunne ha alle slags medlemmer, uavhengig av politisk ståsted. Vi har flotte tillitsvalgte som hører til i alle partier. Det skal ikke splitte oss. Vi er først og fremst en interesseorganisasjon som skal ivareta medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, sier Leif Sande.

Forbundet avholder sitt første ordinære landsmøte i Oslo i tida 11. til 14. oktober.

Annonse
Annonse