JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Lik bemanning i NAV

Verken brukerne eller ansatte i NAV blir rammet av forslaget til Statsbudsjett. Ingen tjenester blir svekket og ingen ansatte ser ut til å miste jobben.

nina.hanssen@lomedia.no

– Det er positivt at det legges opp til en tilnærmet lik bemanning i NAV, selv om det kan se ut som vi får noe mindre lønnsmidler i forhold til i 2010, sier Jarle Berge leder av NTL NAV som en første kommentar til statsbudsjettet for 2011.

Han har ennå ikke finlest budsjettet, men synes ikke det ser ut som om NAVs driftsbudsjett er vesentlig svekket.

– I hovedsak ser det ut som ekstramidlene vi fikk tildelt i 2010 blir videreført. Vi hadde imidlertid håpet at det hadde blitt satset noe mer på IKT utvikling, og økt kostnader til IKT drift ser heller ikke ut til å være dekket godt nok opp, sier han.

Bekymret for tiltaksbudsjettet

Berge er imidlertid bekymret over tiltaksbudsjettet.

– Her er det noe reduksjon i forhold til budsjettet for 2010. Når vi i tillegg vet at det mange steder allerede er lite penger igjen på tiltaksbudsjettet, hadde vi håpet på en økning og ikke en reduksjon i tiltaksbudsjettet. For lavt tiltaksbudsjettet vil kunne føre til at brukere ikke får gjennomført hensiktsmessig aktivitet, sier han.

Annonse
Annonse