JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagblad-Trykk legges ned

Nær 50 personer mister jobben når Dagbladet legger ned trykkeriet sitt.

– Konsernet skal ut av trykkeribransjen, sier konsernsjef Tore Stangebye i Berner Gruppen, som eier Dagbladet og Daglbad-Trykk, til Dagens Næringsliv.

Trykkeriet ble for få år siden modernisert for 25 millioner kroner, men Berner Gruppen har ikke lykkes med å få det til å bli lønnsomt. Derfor er prosessen nå i gang med å selge trykkpressa og skaffe nye trykkeriavtaler for Dagbladet og Dagens Næringsliv, som i dag trykkes hos Dagblad-Trykk.

Tillitsvalgt Knut Jensen i Dagblad-Trykk frykter det kan bli en vanskelig tid for de omkring 50 ansatte.

– Faren er stor for at de ansatte blir sendt ut i elendigheten. De alle fleste er i alderen mellom 50 og 60 år. Eierne har sagt at dette skal skje på en anstendig måte. Vi har diskutert en form for sluttvederlag, uten at noen avtale er oppnådd, sier Jensen.

Annonse
Annonse