JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Kjemper for Kaplan

Fellesforbundet avd. 25 i Stavanger har startet underskriftskampanje for at kurdiske Kamuran Kaplan får bli i Norge. Høyesterett avgjorde 30. november at han skal utvises. Kona og tre barn fikk opphold tidligere. Kaplan er lagt inn på sykehus.

Stavanger-avdelingen har opprettet både egen nettside for underskriftskampanjen og facebookgruppe til støtte for kurderen som bor og jobber i Randaberg. Underskriftslisten skal leveres justisminister Knut Storberget.

Her er oppropet

Støtt Kaplans kamp om å få bli i Norge sammen med sin familie!

«Kamuran Kaplan har kjempet i mange år for opphold og arbeidstillatelse i Norge. I mars i år vant han frem i Borgarting lagmannsrett...

Endelig kunne han, kona og deres tre barn slappe av. Kaplan gikk tilbake på sin jobb i TecCon, hvor han har jobbet i 10 år, blitt skiftleder og har en sjef og gode arbeidskamerater som støtter ham.

Vi trodde at vi ikke hadde mer å fortelle om Kamuran Kaplan - at historien var slutt, og alt endte godt for familien fra Kurdistan. Men den norske stat ved Utlendingsnemnda ville ha det annerledes. Nemnda anket saken for Høyesterett.

De dømmer Kamuran til en lovbryter og sier at han har jobbet ulovlig i Norge og da også betalt skatt ulovlig til den norske stat.

Han blir dømt til å måtte reise ut av landet. Og han blir dømt til ikke å kunne komme tilbake til Norge på 5 år for å besøke hustru og barn. Samtidig blir arbeidsgiveren hans «dømt» for å ha gitt Kaplan arbeid i 10 år.

Etter en lang og tøff kamp om å få bli i Norge, sammen med sin familie, klarer ikke Kamuran Kaplan mer.

Selv om han er utslitt, vil ikke vi gi opp. Støtt Kaplans kamp om å få bli i Norge, sammen med sin familie. Signér oppropet, fortell hans historie, og vis at du ikke kan godta at Norge behandler mennesker på denne måten!»

– Signér oppropet her!

– Facebookgruppa finner du her!

– Les her hva Fellesforbundet avd. 25 skriver om saken!

Annonse
Annonse