JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Slutt for Eide i Folkehjelpa

torgny.hasaas@lomedia.no

Petter Eide slutter i dag som generalsekretær i Norsk Folkehjelp.

- Styret og Petter Eide er enige om at Norsk Folkehjelp står ovenfor viktige beslutninger om veivalg i de neste årene, men vi er uenige om den langsiktige strategien for utvikling av organisasjonen, sier styreleder Finn Erik Thoresen i en pressemelding

- Vi konstaterer at vi er uenige om prioriteringene mellom nasjonalt og internasjonalt arbeid og at det beste for begge parter er at jeg slutter i min stilling som generalsekretær, sier Petter Eide.

Styreleder i Norsk Folkehjelp opplyser til LO-Aktuelt at hvem som blir konstituert som fungerende generalsekretær vil bli offentliggjort allerede mandag. Det er viktig for organisasjonen å få på plass en ny generalsekretær rakst. 2011 blir et travelt år for organisasjonen som i tillegg til de vanlige oppgavene de driver med, har fått tildelt TV-aksjonen.

Utover dette vil ikke Thoresen kommentere situasjonen.

Annonse
Annonse