JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Asylbarna må få bli!

LOs fylkeskonferanse i Rogaland krever at punkt 3 i FNs barnekonvensjon skal ligge til grunn for behandlingen av asylbarna.

Det er nå over 500 barn med endelig avslag som er blitt satt i en helt håpløs situasjon på grunn av regjeringas ukuelige vilje til å sette innvandringspolitiske hensyn foran barns beste. Mange av disse er født og oppvokst i Norge, og kjenner ingen annen virkelighet.

Flere har vært her i over 10 år. De har ingen skyld i dette. Det er en skam at ei regjering som skryter av å være fundert på solidaritet behandler barn på denne umenneskelige måten.

Vi krever at regjeringa slutter å skylde på byråkratene, og umiddelbart tar grep som gjør det mulig for disse ungene å gå fremtida trygt i møte.

Annonse
Annonse