JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om folk:

Erling Holmefjord ny leder av Arbeidslivsavdelingen i Industri Energi

– Jeg gleder meg til å komme i gang som leder av Arbedslivsavdelingen i Industri Energi, sier Erling Holmefjord (59).
Erling Holmefjord, en rutinert traver i fagbevegseln tar over som ny leder i Arbidslivsavdeingen i Industri Energi (Foto: Erling Holmefjord).

Erling Holmefjord, en rutinert traver i fagbevegseln tar over som ny leder i Arbidslivsavdeingen i Industri Energi (Foto: Erling Holmefjord).

Privat

trond.elstad@lomedia.no

Han tiltrer stillingen 1. mai, og kommer nå fra jobb som seksjonsleder for organisering og medlemsrekruttering i nevnte forbund (siden 1. oktober 2018).

– Jeg kommer opprinnelig fra olje- og gassnæringen, der jeg jobbet innen boring som lærling, motormann og mekaniker, sier han.

p

Erling var tillitsvalgt i Sjømannsforbundet før han begynte på rigg og meldte med inn i NOPEF (Norsk olje og Petrokjemisk Forbund) som ble en del av Industri Energi i 2006.

I 1994 ble han forbundssekretær, og hadde forskjellige roller i organisasjonen til han sluttet i 2011.

I perioden 2011–2018 hadde han forskjellige lederroller innen media, og var blant annet ansvarlig redaktør for Petromagasinet og for produksjon til konferanser.

– I 2018 var jeg så heldig at jeg på nytt fikk muligheten til å begynne i Industri Energi, og har snart hatt to fabelaktige år i organisasjonsavdelingen, sier han.

Erling har en cand.mag. grad fra Universitetet i Bergen, samt storfag i historie fra samme studiested.

– På fritiden dyrker jeg båtlivet og fisking, eller spiller golf. Som golfspiller ble jeg i 2018 i en større turnering i Rogaland kåret til «blant de 10 dårligste spillerne i Norden». Noe å strekke meg etter der ja, sier han.

Erling bor i Stavanger sammen med Anne og to tenåringsdøtre.

Annonse

Flere saker

Annonse