JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Creos medlemsblad:

Marte Bjerke er ny konstituert redaktør i bladet Musikkultur. Rune Eriksen ny daglig leder

Fra 1. mai er Marte Bjerke konstituert redaktør og Rune Eriksen konstituert daglig leder i Musikkultur.
Ny ledelse: Rune Eriksen og Marte Bjerke.

Ny ledelse: Rune Eriksen og Marte Bjerke.

Henning Smogeli og Rune Eriksen

frida@musikkultur.no

– Jeg vil gjerne si takk for tilliten. Det er en krevende og spennende tid Musikkultur går inn i nå, sier den ferske redaktøren.

Bjerke tar over etter Mona Askerød, som har vært ansvarlig redaktør og daglig leder siden 2012.

• Les også: Redaktøren takker for seg

Rune Eriksen tar over stillingen som daglig leder. Han har jobbet i Musikkultur gjennom de siste 20 årene, blant annet med annonsesalg og økonomi, og er for øvrig bladets «altmuligmann». Eriksen er musikk-, ledelses- og økonomiutdannet.

Klarinett og journalistikk

Bjerke har bred erfaring fra journalistikken og musikklivet, og har jobbet som journalist i Musikkultur i over ti år. Hun har også tidligere vært konstituert redaktør. Bjerke er utdannet klarinettist og klarinettpedagog.

Duoen tar over ved inngangen til det de karakteriserer som «en krevende tid» for bladet.

– Vi har langt mindre ressurser enn vi har hatt tidligere. Det vil få konsekvenser for både bladet og nettsiden, både leserne og oss som er ansatte. Vi vet ikke hvordan utfallet blir, men vi vet at det blir konsekvenser, sier Bjerke, og legger til:

– Men vi vil gjøre vårt ytterste for å lage så god journalistikk som vi kan for dem som leser oss.

Bjerke og Eriksen oppfordrer alle lesere til å sende inn tips og tilbakemeldinger.

Ønsker tips

– Vi er helt avhengig av respons for å gjøre en god jobb, så tips oss, send oss dine meninger om det vi gjør, og om saker du mener vi bør ta opp. Vi er glad for alt engasjement. Hjelp oss å vise hva som er de viktigste sakene vi bør skrive om, sier de to nye lederne.

Annonse
Annonse