JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Har tette bånd med Moe

Senterpartiets nyvalgte nestleder Ola Borten Moe og Kristelig Folkepartis Knut Arild Hareide har jevnlig fortrolige samtaler.

Begge ønsker et framtidig samarbeid, skriver Dagbladet.

Overfor Dagbladet forteller Borten Moe og Hareide om middagsbesøk, tillitsfulle samtaler og jevnlig kontakt på Stortinget med kontorer tett i tett. Begge holder døra på gløtt for et utvidet rødgrønt samarbeid med Kristelig Folkeparti.

– Jeg oppfatter at han har et oppriktig ønske for sentrum og sentrumspartiene. Jeg har det samme, sier Hareide om Borten Moe.

Borten Moe har «ingen motforestillinger» mot å sitte i regjering med Kristelig Folkeparti.

– Men det er ikke opp til oss. Det er opp til velgerne, KrF selv, og det er opp til en samlet regjering, sier han til Dagbladet.

Knut Arild Hareide roser sentrumskameraten:

– Jeg synes vi har en tett dialog. Vi snakker sammen og deler tanker. Jeg oppfatter at han har et oppriktig ønske for sentrum og sentrumspartiene. Jeg har det samme.

Hareide forteller at han også har vært på middagsbesøk hjemme hos Borten Moe.

– Han er en kapasitet som politiker. Han er en tenker og spennende å teste ut ideer på. Han har vist meg tillit, sier Hareide og legger til:

– Ola er med på å gjøre meg bedre. (ANB–NTB)

Annonse
Annonse