JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fylkesleder i Finnmark hilste på kronprins Haakon

Representantskapsmøtet til SL Finnmark var samlet i Kautokeino 20.–21. april. Det vedtok å utsette valg av fylkesstyre til april 2024. Grunnen er at sittende styre med Vigdis D. Hansen som leder ble valgt inn i november 2022 og har fungert i kort tid. Representantskapsmøtet vedtok årsberetning, handlingsplan og budsjett. Det behandlet også saker som berørte undervisning i og på samisk, og i etterkant utarbeides det en uttalelse som sendes til Samepolitisk utvalg i SL.

Forbundssekretær Lene Merete Bakkedal var til stede. Hun er også sekretær i Samepolitisk utvalg. Hun og representantene i styret fikk prøve seg på lassokasting og reinkjøring i forkant av møtene. – Vi var også heldige og traff kronprins Haakon som var på besøk i Kautokeino i regi av kronprinsparets 50-årsdager. Leder og sekretær i styret slo av en koselig prat med kronprinsen, opplyser fylkesleder Vigdis D. Hansen i en epost til I skolen.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i skolesektoren.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse