JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ann Evelyn Bergli er ansatt som prosessleder i Industri Energi

Ann Evelyn Bergli (56) startet som prosessleder og administrativ nestleder i organisasjonsavdelingen til Industri Energi fra 1. november.
NYANSATT: Ann Evelyn Bergli (56) starter som prosessleder og administrativ nestleder i organisasjonsavdelingen til Industri Energi.

NYANSATT: Ann Evelyn Bergli (56) starter som prosessleder og administrativ nestleder i organisasjonsavdelingen til Industri Energi.

Privat

tonje@lomedia.no

Helgelendingen kommer fra stillingen som HR-sjef i barne- og ungdomsorganisasjonen 4H. Hun starter i et LO-forbund som går gjennom en stor omorganisering, hvor de blant annet har opprettet en stilling som administrativ leder og ansatt en ny admninistrativ ledergruppe.

Formålet har blant annet vært å frita den valgte ledelsen fra personalansvar og bygge organisasjonen for best mulig å kunne ivareta de 56.000 medlemmene.

– Jeg synes forbundet har vært veldig tøffe. Det tyder på vilje til innovasjon og interesse for å lete etter modeller som skal være best mulig for medlemmene. Fokuset må jo ligge på å ivareta medlemmene, mener Bergli.

Les også: Forbundslederen har daglig ansvar for 90 ansatte og topptillitsvalgte. Nå skal det bli mer tid til politikken

Bygger opp medlemssenter

Bergli skal blant annet være med å bygge opp et nytt medlemssenter og ser fram til å ta tak i oppgavene. Senteret skal ha kompetanse til å besvare hovedtyngden av henvendelsene til forbundets administrasjon.

– Det blir spennende nybrottsarbeid. Jeg gleder meg veldig til oppstart, og det å bli kjent med folkene, kulturen og arbeidsformen i Industri Energi, sier hun.

Organisasjonsavdelingen i Industri Energi er en nyopprettet avdeling som ledes av Evy Aina Røe, som ble ansatt tidligere i år.

Den nyansatte prosessleder skal være administrativ nestleder og skal sammen med avdelingsleder jobbe med å definere hvilke oppgaver som skal ligge i avdelingen og hvilke ressurser avdelingen trenger for å løse dem.

Den nye organisasjonsavdelingen har blant annet ansvar for medlemsservice, innmelding, utmelding, samt forbundets og LOs fordelsprogram.

Les også: Evy Aina Røe ny leder av Organisasjonsavdelingen i Industri Energi

Bakgrunn fra HR og fagbevegelsen

Bergli har bachelor og mastergrad i organisasjon og ledelse og har jobbet som HR-leder i organisasjonslivet og i kommunal sektor. Hun har også vært hovedtillitsvalgt i Norsk kommuneforbund i Oslo, og hun har tidligere vært styremedlem i LO Oslo.

– Jeg har vært på begge sider av forhandlingsbordet under lønnsforhandlinger og har samlet litt erfaringer fra det, sier hun.

Bergli ble tidlig introdusert for fagbevegelsen gjennom to onkler som var aktive i gamle Kjemisk forbund, som var forløperen til Industri Energi.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i olje-, gass- og landindustri.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse