JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Snakker om personlig økonomi:

EL og IT Ungdom håper på ny webinar-suksess

128 deltagere fulgte webinaret om pensjon 10. februar. Nå håper ungdomsleder Sandra Åberg Kristiansen og EL og IT Forbundet på enda flere deltagere når det førstkommende onsdag skal handle om personlig økonomi.
PERSONLIG ØKONOMI: Forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank1 Gruppen, snakker om personlig økonomi på webinaret 24. februar.

PERSONLIG ØKONOMI: Forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank1 Gruppen, snakker om personlig økonomi på webinaret 24. februar.

Sparebank1

knut.viggen@lomedia.no

– Dette var en suksess, og viser at det var stor interesse for dette, slår Åberg Kristiansen fast, etter å ha fått deltagertallet fra den første av vinterens tre webinarer i EL og IT-regi.

128 deltagere fulgte sendingen 10. februar der utredningsleder i LO, Eystein Gjelsvik, fortalte og forklarte om den nye pensjonskontoen for arbeidstakere i privat sektor.

Det var et godt stykke over hva hun hadde ventet på forhånd.

– Vi er et forbund som er flinke til å tilby kurs og konferanser, men det når jo i første rekke tillitsvalgte på ulike nivåer. Et webinar er for alle og noe man fint rekker å få med seg mellom middag og leggetid, siden det går på ettermiddags/kveldstid, forklarer ungdomslederen.

BAKGRUNN: EL og IT inviterer til webinarserie om økonomi og psykisk helse.

Og selv om ungdom i utgangspunktet er målgruppen, er det ingen slike begrensinger på webinarene. Her er det ingen aldersdiskriminering og alle kan følge sendingen og sende inn spørsmål.

Personlig økonomi

Det skal handle om personlig økonomi i onsdagens webinar. Forbrukerøkonom Magne Gundersen, kjent fra blant annet «Luksusfellen», kommer for å fortelle om blant annet sparing og hvordan du kan innrette deg for å få gjøre smartere økonomiske valg i hverdagen.

– Magne Gundersen er en sabla dyktig kar som du kan spørre om alt fra sparing til boligkjøp. Dette er like aktuelt for 17-åringer som for godt voksne, reklamerer Åberg Kristiansen.

Privatøkonomi er noe folk generelt er opptatt av, særlig i tider som disse, under en pandemi der så innmari mye er usikkert og mange er ekstra bekymra for framtida. Ikke minst de som kan bli permitterte, har vært eller er permitterte, fått hverdagen snudd opp ned og som lurer på hvordan de skal klare seg økonomisk.

Det er satt av en halvtime på slutten av webinaret der deltagere kan sende inn sine spørsmål og få svar på dem.

Større mangfold

Siden de første nedstengningene i mars i fjor har mye av aktivitetene i forbundet foregått elektronisk. Det har blitt langt færre fysiske møter, noe som kan oppleves som et savn for mange. Men det åpner også for større mangfold, at andre enn dem som er mest aktive fra før kan delta, tror Åberg Kristiansen.

– Det er lettere å få plass til et webinar eller elektroniske møter i en travel hverdag. Tidsklemma kjenner du på, uansett om du er 22 eller 55, men her har vi også muligheten til å få med oss dem som tidligere har opplevd det som vanskelig å delta på kurs og konferanser. For eksempel de som er i småbarns-segmentet, sier Åberg Kristiansen.

Her er link direkte til webinaret:

Her er en link til Facebook-arrangementet:

https://fb.me/e/25g82a7dW

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte innen elektro, energi, telekom og IT.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse