JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Gir julegaven til TV-aksjonen

De ansatte i energi- og nettselskapet BKK gir årets julegave til TV-aksjonen «Vann forandrer alt». I går mottok Kirkens Nødhjelp 200.000 kroner fra BKK til arbeidet sitt.
KNALLSTART: - Dette er en knallstart på tv-aksjonen, sa Marthe Jansen da hun mottok gaven fra BKK ved konserntillitsvalgt, Svein Davidsen, og konsernsjef i BKK, Atle Neteland (t.h.).

KNALLSTART: - Dette er en knallstart på tv-aksjonen, sa Marthe Jansen da hun mottok gaven fra BKK ved konserntillitsvalgt, Svein Davidsen, og konsernsjef i BKK, Atle Neteland (t.h.).

Jarle Hodne, BKK

knut.viggen@lomedia.no

Gaven ble overrakt i Grand selskapslokaler i Bergen onsdag.

– I verdigrunnlaget til BKK står det at vi skal ta samfunnsansvar. Som et bidrag til dette har vi de siste årene gitt penger til veldedige formål i stedet for å motta julegave, sier konserntillitsvalgt og forbundsstyremedlem i EL & IT Forbundet, Svein Davidsen.

Verdens største dugnad

De 1.200 ansatte i Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap (BKK) gir 100.000 kroner av årets julegave til TV-aksjonen, og BKK-konsernet tok imot utfordringen om å gi det samme. Dermed ble det gitt totalt 200.000 kroner til Kirkens Nødhjelps arbeid. I tillegg oppfordres EL & IT-medlemmer og andre ansatte om å gi når bøssene går rundt søndag.

– Det var ikke vanskelig å få engasjert ledelsen i dette, sier Davidsen. Han sier BKK er i en bransje som lever av vann og får støtte av konsernsjef Atle Neteland.

– For oss handler vann om en fornybar ressurs som gir ren energi. For mange mennesker i verden handler tilgang på vann om å overleve og holde seg friske. Gjennom årets tv-aksjon gjør Kirkens Nødhjelp et fantastisk arbeid for å sikre rent vann til én million mennesker i åtte land. Vi i BKK er glad for å være med på verdens største dugnad, sier konsernsjefen.

– Knallstart på aksjonen

Gaven ble gitt like før en rekke representanter fra næringslivet i Bergen samlet seg til en ringedugnad for å samle inn penger til tv-aksjonen.

– Gaven fra BKK er en knallstart på aksjonen, sier Marthe Jansen, aksjonsleder i Bergen.

I verdigrunnlaget til BKK står det at vi skal ta samfunnsansvar

Svein Davidsen, konserntillitsvalgt, EL & IT Forbundet

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte innen elektro, energi, telekom og IT.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse