JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hedersgave til Bjørg Anne Hafsås

HEDER: Bjørg Anne Hafsås med forbundets hedersgave, flankert av Bjørn Fornes (t.v.) og Bjørnar Dahle, leder i Distrikt Møre og Romsdal.Stig Andre Heggem

HEDER: Bjørg Anne Hafsås med forbundets hedersgave, flankert av Bjørn Fornes (t.v.) og Bjørnar Dahle, leder i Distrikt Møre og Romsdal.Stig Andre Heggem

Foto: Stig Andre Heggem

Bjørg Anne Hafsås (61) ble tidligere i år tildelt EL og IT Forbundets hedersgave. Men det er travle dager både for Bjørg Anne og for andre tillitsvalgte og først sist i september kom endelig muligheten til å gi henne den velfortjente hedersbevisningen. Det skjedde på styre- og utvalgssamlingen i EL og IT Forbundet Distrikt Møre og Romsdal i Stockholm i slutten av september. Det var leder i forhandlingsavdelingen i EL og IT Forbundet, Bjørn Fornes, som fikk æren av å dele ut glassfatet.

Bjørg Anne jobber som renholder hos Statkraft AS ved Aura-anleggene i Sunndal, i tillegg er hun også guide for besøkende i anleggene. Men i EL og IT kjennes hun nok best som trofast tillitsvalgt gjennom en årrekke.

Bjørg Anne, som kommer fra Grøa på Nordmøre, har vært medlem av NEKF/EL og IT Forbundet siden 1986 og har en imponerende CV som tillitsvalgt. Allerede kort tid etter at hun ble ansatt i Statkraft ble hun engasjert i fagforeningsarbeid. Opp gjennom årene har hun hatt en rekke verv både i klubb, avdeling, distrikt, forbundet, i LOs lokalorganisasjon, i fylket og i Arbeiderpartiet. Inntil årsmøtet i april i år var hun nestleder i distriktet (fra 2009), studieleder og styremedlem og fra 2003, bare avbrutt av en toårsperiode på nittitallet, har hun også vært delegat på EL og IT Forbundets landsstyremøter. I klubb Statkraft midt var hun kasserer i hele 20 år fra 1997 til 2017. Hun sitter også i styret for fylkeskonferansen i LO i Møre og Romsdal. På fritiden er hun ivrig og stolt bestemor, glad i å reise, men trives også godt på hytta. Nettverk gratulerer!

Annonse
Annonse