JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Telia med nettgaranti

Hvis Get detter ut skal du kunne surfe fritt på Telia-mobilabonnentet.
TELIA: Pål Rune Kaalen.

TELIA: Pål Rune Kaalen.

Telia

leif.kirknes@lomedia.no

Get og Telia har slått seg sammen, og en av synergieffektene som kommer ut av dette er nå en bredbåndsgaranti. Hvis Get-bredbåndet detter ut, skal husstanden få surfe ubegrenset gratis på mobilen i 24 timer dersom de har Telia-abonnement.

I en pressemelding poengterer Telia at dette gir trygghet og forutsigbarhet ved uvær og andre hendelser som skader nettforbindelsen til hjemmet.

Fra mobil- til teknologiselskap

Privatmarkedssjef i Telia, Rune Kaalen, forteller at surfegarantien er et skritt på veien og bare starten på selskapets reise fra mobilselskap til teknologiselskap.

Kunder som mangler dekning vil automatisk bli varslet med en SMS, og får to tolvtimers Data Boost som de kan aktivere i en Telia-app.

Offshore

Samme dag skriver selskapet i en annen pressemelding mot bedriftsmarkedet at de nå, i samarbeid med Tampnet, lanserer en egen offshore-portefølje som gir 4G-dekning på land og offshore i tillegg til diverse andre abonnementstruktur-relaterte ordninger og mulighet for å sende sms-varsel ved kritiske hendelser.

Annonse
Annonse