JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Yrkes-VM i Shanghai i 2022

Yrkes-VM 2022 finner sted 12.-17. oktober 2022 i Shanghai, Kina. Påmelding av utøvere til det norske Yrkeslandslaget er nå i gang.
MASKOT. Maskoten til yrkes-VM i Shanghai ble presentert under VM i Kazan i Russland i 2019. Det var før pandemien.

MASKOT. Maskoten til yrkes-VM i Shanghai ble presentert under VM i Kazan i Russland i 2019. Det var før pandemien.

World Skills

nettverk@lomedia.no

Den 46. WorldSkills-konkurransen blir arrangert i Shanghai, Kina i 2022 med over 1.400 konkurrenter fra mer enn 60 land og regioner, som konkurrerer i over 60 ferdigheter.

– Om drøye ett år er det Yrkes-VM i Shanghai, Kina. WorldSkills-konkurransen, eller Yrkes-VM som vi kaller det her hjemme i Norge, skaper en global plattform for å utvikle unge fagarbeidere i verdensklasse, sier daglig leder i WorldSkills Norway Bjørnar Valstad.

– Denne konkurransen skulle egentlig vært arrangert september 2021 i Shanghai, Kina, men ble utsatt i ett år på grunn av COVID-19-pandemien. Nå kjennes det godt å kunne se frem at det norske yrkeslandslaget igjen skal kunne delta i en internasjonal yrkeskonkurranse, sier Valstad.

WorldSkills Norway vil om kort tid invitere til et møte med alle interessenter for å se nærmere på det praktiske som må skje på reisen frem mot mesterskapet. Ikke minst er uttak av utøvere litt mer krevende nå som det i år ikke er noe felles Yrkes-NM.

Aldersgrensen på Yrkes-VM 2022 er økt med ett år på grunn av utsettelsen av arrangementet, og utøvere kan delta ut det kalenderåret de fyller 23 år

kilde: WorldSkills Norway

Annonse

Flere saker

Annonse