JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Masja Krogh gjenvalgt som ungdomsleder i NNN

Masja Krogh fra fiskerinæringa i Båtsfjord fortsetter som leder for det sentrale ungdomsutvalget i NNN.
GJENVALGT: Masja Krogh fortsetter som leder for ungdommen i NNN.

GJENVALGT: Masja Krogh fortsetter som leder for ungdommen i NNN.

Jan-Erik Østlie

erlend@lomedia.no

Fjorårets ungdomskonferanse måtte avlyses; årets utgave ble til slutt avholdt som en heldags digital seanse.

Og etter et innholdsriktig program sto valgene på dagsordenen.

Der ble Masja Krogh, med digital akklamasjon, valgt som leder av DSU (Det sentrale ungdomsutvalget), etter at hun i fjor høst ble konstituert som leder av styret i ungdomsutvalget.

– Takk for tilliten. Jeg gleder meg, sammen skal vi ivareta og løfte de unges interesser. Vi skal løfte de lokale ungdomsutvalgene, og vi skal øke rekrutteringen til sommer- og lærlingepatruljene. Og ikke minst, jobbe fram et knallbra program til neste års konferanse, der vi forhåpentligvis endelig kan samles fysisk sammen igjen, sa Krogh etter at hun ble valgt.

Ungdomslederen oppfordret også til engasjement opp mot valget.

– Vi er dem som må ta den største byrden etter krisen som vi har vært gjennom. Vi har muligheten til å bruke stemmen vår, og det oppfordrer jeg alle til å gjøre. Dere som ikke har stemmerett, ta del i debatten, for vi trenger et regjeringsskifte, understreket Krogh før hun rundet av ungdomskonferansen.

Hardt rammet: Fiskeindustrien har fått merke følgene av koronaviruset. Over 60 ble permitteret ved Båtsfjordbruket i fjor vår

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i mat- og drikkevareindustrien.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse