JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Om ett år fyller NNN 100 år. Det skal feires på mange måter

– Målet er at alle medlemmer skal få være med på feiringa.
NNN feiret 99-årsdagen i forbundsstyremøtet 1. november. Et forsiktig startskudd på det 100. året som fagforbund.

NNN feiret 99-årsdagen i forbundsstyremøtet 1. november. Et forsiktig startskudd på det 100. året som fagforbund.

Erlend Angelo

Det sier nestleder Bjørn Tore Kyllo, som leder forbundets jubileumsutvalg. Gruppa som er satt sammen av administrasjonen og representanter fra forbundet rundt om i landet.

Jubileumsgruppa har mange planer og ønsker, uten at alle detaljer verken er klare eller kan røpes ennå.

– Men vi jobber med blant annet en egen film, jubileumslogo, ulike profilartikler og jubileumsgaver. Hele 2023 skal få jubileumspreg, sier Kyllo.

Egen bok

Det som derimot er helt sikkert er at jubileet skal feires med en bok om forbundets 100-årige historie.

– Vi håper boka vil gi glede til mange, og vi håper at vi kan ta med forfatter Jan-Erik Østlie rundt omkring på bokbad, forteller Kyllo.

Og «rundt omkring» er et slags stikkord for det som skal skje i det kommende jubileumsåret. Målet er altså at flest mulig av de 28.000 medlemmene skal få mest mulig ut av fest-året.

Erlend Angelo

– Vi skal bruke etablerte arenaer som klubb- og avdelingslederkonferansene til lokale markeringer. I tillegg oppfordrer vi alle lokale avdelinger til å lage sine egne arrangement, sier Kyllo.

Her vil det trolig bli mulig å søke et aktivitetsfond fra forbundet sentralt, men denne ordninga er ikke helt klar ennå, understreker Kyllo.

– Åpen for ideer

Feiringa avsluttes trolig med en slags grand finale på selve hundreårsdagen, 1. november 2023.

– Men vi skal bruke hele året til å feire NNN og NNNs medlemmer. Vi ønsker å skape stolthet blant medlemmene, og vise fram den viktige rollen de og forbundet spiller for mat- og drikkevareindustrien.

Og Kyllo tar gjerne imot gode ideer til hvordan bursdagen bør feires.

– Ta kontakt med avdelinga eller forbundet sentralt om du har noen kreative ideer vi bør høre om!

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i mat- og drikkevareindustrien.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse