JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Elkjøp-bonuser også til ledere – og ikke til alle ansatte

Kaoset etter Elkjøps bonus-nyhet i forrige uke blir stadig større. Nå viser det seg at det er ikke alle ansatte som har fått bonusen, mens ledere også har fått.
Det hersker fortsatt forvirring om hvem som egentlig har fått bonus fra Elkjøp, og hvordan bonusen er fordelt mellom ledere og ansatte. (Arkivfoto)

Det hersker fortsatt forvirring om hvem som egentlig har fått bonus fra Elkjøp, og hvordan bonusen er fordelt mellom ledere og ansatte. (Arkivfoto)

Eivind Olai Kristiansen

I forrige uke meldte Elkjøp at 300 millioner kroner skulle deles ut i bonus til alle de ansatte etter innsatsen under pandemien.

Så trakk selskapet nyheten tilbake og presiserte at det ikke dreide seg om nye bonuser, men bonuser som allerede var utbetalt i den ordinære bonusordningen.

Nå viser det seg at det heller ikke er alle ansatte som har fått bonus, skriver E24.

Mye lest: Hva er vanlig lønn i Norge? Dette sier tallene

Ansatte ved flere varehus er nemlig utenfor bonusordningen.

– Det et lite fåtall av våre varehus der de ansatte har valgt en ordning med kun fastlønn. Men vi ønsket å dele ut bonus som takk for innsatsen til hele organisasjonen, og det er fordelt jevnt utover til de som har avtale om det, skriver Jan Christian Thommesen, Elkjøps nordiske kommunikasjonssjef, i en epost til E24.

Se også: Dette er snittlønna i over 350 yrker

Selv om «ansatte» og «medarbeidere» er gjennomgående brukt i medieutspill, bekrefter Elkjøp overfor E24 at også ledelsen omfattes av bonusordningen, men ønsker ikke å gå i detaljer om hvordan bonusene fordeler seg – deriblant hva ledelsen har fått.

Thommesen skriver at de 300 millionene er «fordelt i hele systemet, i alle land».

Annonse

Flere saker

Annonse