JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Frp går ut av regjeringen

Det er samlet sett ikke grunnlag for at Frp blir i regjeringen, sier partileder Siv Jensen under en pressekonferanse mandag ettermiddag.
F.v.: nestleder Sylvi Listhaug, Frp-leder Siv Jensen, nestleder Terje Søviknes og parlamentarisk leder Hans Andreas Limi  holder pressekonferanse der de forteller at partiet går ut av regjeringen. Pressekonferansen finner sted på en i partiets lokaler i Oslo mandag.

F.v.: nestleder Sylvi Listhaug, Frp-leder Siv Jensen, nestleder Terje Søviknes og parlamentarisk leder Hans Andreas Limi holder pressekonferanse der de forteller at partiet går ut av regjeringen. Pressekonferansen finner sted på en i partiets lokaler i Oslo mandag.

Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Frp-lederen sier at hun mener at statsminister Erna Solberg (H) fortsatt er den riktige til å styre landet.

– Jeg tok oss inn i regjering, nå tar jeg oss ut av regjering. Vi får rett og slett ikke gjennomført nok av Frps politikk til at det er verdt å bli påført flere tap, sier Siv Jensen på en pressekonferanse mandag.

p

Jensen sa under pressekonferansen at hun er stolt av politikken Frp har gjennomført i regjering de siste seks og et halvt årene. At det var utfordringer også i den første regjeringsperioden med Høyre, men at det var med regjeringsutvidelsen problemene for alvor begynte.

– Gradvis ble begeistringen mer og mer borte. Over tid har politikken blitt preget av for mange grå kompromiss, sa Jensen videre.

Det ekstraordinære landsstyremøtet i Frp begynte klokka 12 mandag ettermiddag etter at Frp-leder Siv Jensen tidligere på dagen deltok i et møte med statsminister Erna Solberg (H) på Statsministerens kontor (SMK).

Samtidig som møtet i Frps landsstyre, hvor flere av medlemmene deltok per telefon, holdt regjeringsmedlemmene i Høyre, Venstre og Høyre et eget møte ved Statsministerens kontor.

Annonse
Annonse