JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mani Hussaini går fra politikk til MatPrat

Tidligere AUF-leder Mani Hussaini blir ny myndighets- og samfunnskontakt i MatPrat.
Tidligere AUF-leder Mani Hussaini. Her på et bedriftsbesøk hos Coca-Cola.

Tidligere AUF-leder Mani Hussaini. Her på et bedriftsbesøk hos Coca-Cola.

Jan-Erik Østlie (arkivfoto)

Den nylig avgåtte AUF-lederen starter i jobben allerede denne uken, skriver Medier24.

– Jeg ser fram til å jobbe for den norske bonden og være med å vise verdien av norske arbeidsplasser og norsk matproduksjon. MatPrat er en folkekjær merkevare, og det blir utrolig spennende å videreutvikle organisasjonen, opplyser Hussaini i en pressemelding.

Han gikk av som leder for AUF i oktober etter å ha ledet ungdomsorganisasjonen i fire år.

Følg oss på Facebook!

31-åringen har en mastergrad i teknologi, innovasjon og kunnskap fra UiO og har også tidligere arbeidet i Utenriksdepartementet og Oslo kommune. MatPrat er kommunikasjonskonseptet til Opplysningskontoret for egg og kjøtt (OEK) som eies av Nortura.

Hussaini følger med det i fotsporene til sin AUF-forgjenger Eskil Pedersen, som nå er assisterende kommunikasjonsdirektør hos bondesamvirket Nortura.

AUF-leder Mani Hussaini gir seg: – Jeg er stolt over å ha vært med på å gjøre Arbeiderpartiet mer rødt

Annonse
Annonse