JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Arbeidsulykke:

Mann omkom i arbeidsulykke i Drammen

En mann 30-årene omkom i en arbeidsulykke på Holmen i Drammen mandag formiddag. Mannen kom i klem i en hjullaster i et lasterom i et skip som lå til kai.
Illustrasjonsfoto.

Illustrasjonsfoto.

Colourbox.com

Mannen ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter ulykken, og var da bevisstløs, men i live. Han døde på Drammen sykehus klokken 13.30, melder Drammens Tidende.

Ulykken skjedde på Holmen, en liten øy i Drammen som brukes som laste- og lossehavn for lasteskip og biltransportskip. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 11.45.

– Vi vet ennå ikke hva som har skjedd, men mannen jobbet alene i et lasterom på et skip som lastet grus. Han kjørte en hjullaster og har tydeligvis kommet i klem. Han var ikke fastklemt da han ble funnet, men lå mellom skuffen og forhjulet, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB.

Den omkomne mannen er fra Filippinene.

Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet og politiet foretar tekniske undersøkelser og avhører vitner for å prøve å avklare hendelsesforløpet.

Innvandrere i byggebransjen blir oftest skadd på jobb, viser ny rapport

Annonse

Flere saker

Annonse