JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny redaktør i FriFagbevegelse

Frode Rønning overtar i oktober som ansvarlig redaktør for FriFagbevegelse.
Frode Rønning overtar redaktørkrakken i FriFagbevegelse.

Frode Rønning overtar redaktørkrakken i FriFagbevegelse.

Dorthe Karlsen

Frode kommer fra stillingen som redaksjonssekretær i Magasinet for fagorganiserte. Han overtar etter Hanne Kullerud Nielsen.

I forbindelse med at nettavisas redaksjonssekretær Einar Fjellvik blir del-pensjonist fra seinhøsten, har det vært jobbet med rekruttering til FriFagbevegelse. I løpet av denne prosessen har også Hanne Kullerud Nielsen signalisert at hun kan tenke seg å gjøre noe annet i LO Media etter 13 år som ansvarlig redaktør for LO-Nytt og FriFagbevegelse. Hun går nå inn som reporter i redaksjonen til Magasinet for fagorganiserte.

– Dette har vært en vinn-vinn-situasjon for alle: Vi får på plass en ny redaktør, samtidig som vi for første gang har klart å innfri våre seniorpolitiske målsetninger om å gi muligheten for horisontale karriereveier for seniorene. FriFagbevegelse får en toppmotivert redaktør, og Magasinet får en ny medarbeider som er svært motivert for å reise ut og møte folk etter mange år som innegående redaktør, sier daglig leder Tore Ryssdalsnes i LO Media, som er utgiver av FriFagbevegelse.

Det skal nå rekrutteres en ny redaksjonssekretær eksternt. Denne prosessen starter umiddelbart, og håndteres av Frode Rønning, selv om han ikke formelt har tiltrådt som redaktør.

Annonse
Annonse