JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Barnehager og skoler:

Nytt utvalg skal vurdere etter- og videreutdanningstilbud for lærere

Regjeringen vil sette ned et utvalg som skal foreslå ulike modeller for etter- og videreutdanningstilbud for lærere og alle ansatte i barnehager og skoler.
Regjeringsutvalget som skal vurdere etter- og videreutdanning for blant annet lærere, blir utnevnt til høsten.

Regjeringsutvalget som skal vurdere etter- og videreutdanning for blant annet lærere, blir utnevnt til høsten.

Colourbox.com

– God og solid kompetanse hos lærere og alle ansatte i barnehagene og skolene er viktig for å gi alle barn og elever et godt tilbud. Derfor vil vi fortsette satsingen på å gi flest mulig et tilbud om etter- og videreutdanning, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) i en pressemelding.

Årlig bruker staten over 2 milliarder kroner på etter- og videreutdanning for ansatte i barnehager og skoler.

– Skal vi lykkes, må vi sørge for at ressursene blir brukt mest mulig effektivt, og at vi lærer av erfaringer med de satsingene som vi har gjennomført, sier Melby.

Utvalget blir utnevnt til høsten og vil bestå av fageksperter og representanter fra sentrale parter i barnehage- og skolesektoren.

(©NTB)

christofer.kjos.gabrielsen@ntb.no

Annonse

Flere saker

Annonse