JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Skal sammen skolere framtidas ledere

LO og Ap jakter på ungdom som skal føre det fagligpolitiske samarbeidet videre.
SAMMEN: Ap-leder Jonasahr Støre og Gerd Kristiansen skal sammen skolere framtida ledere i arbeiderbevegelsen.

SAMMEN: Ap-leder Jonasahr Støre og Gerd Kristiansen skal sammen skolere framtida ledere i arbeiderbevegelsen.

Tri Nguyen Dinh

sym@lomedia.no

LO-leder Gerd Kristiansen og Arbeiderpartiets nyvalgte leder Jonas Gahr Støre inviterer tillitsvalgte og medlemmer til å søke på «Sammen-Akademiet».

– Er du mellom 25 og 35 år og ønsker å være en «flaggbærer» for fremtidens fagligpolitiske samarbeid mellom LO og Arbeiderpartiet, så er dette skolen for deg, heter det i invitasjonen fra de to lederne.

Utvikle organisasjonen

– For LO har det alltid vært viktig å utvikle organisasjonen og det formelle samarbeidet vi har med Arbeiderpartiet, sier fagligpolitisk rådgiver i LO, Siri Martinsen. Hun understreker overfor LO-Aktuelt, at det er nødvendig å satse på fagligpolitisk skolering for å møte høyresidens tenkning.

– «Sammen-Akademiet» er et spennende tiltak hvor vi satser på å utvikle fremtidige ledere i arbeiderbevegelsen gjennom opplæring og nettverksbygging, sier Martinsen.

Hun vet at det er mange dyktige mennesker ute i organisasjonen som ønsker å bidra.

– Nå får de muligheten til å danne nettverk, få kunnskap og utvikle talentet gjennom en felles arena. LO ønsker å gi energi til debatten om et mer sosialdemokratisk samfunn.

Tre samlinger

«Sammen-Akademiet» går over tre samlinger i Oslo, Trondheim og Fredrikstad. Og deltakerne vil blant annet skoleres i den nordiske modellen, organisasjonsutvikling, lederrollen og få medietrening. Den første samlingen er i slutten av oktober 2014.

Annonse
Annonse