JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Lønnsoppgjøret 2020

Varsel om streik i 15 bakerier er avblåst. Det sørget koronaen for

Helgens mekling for bakeri- og konditoransatte er utsatt på grunn av fare for koronasmitte.
Meklingen for bakeri- og konditoransatte er utsatt etter at en av de involverte i bryggerimerklingen har testet positivt for covid-19.

Meklingen for bakeri- og konditoransatte er utsatt etter at en av de involverte i bryggerimerklingen har testet positivt for covid-19.

Sissel M. Rasmussen

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland har selv tatt initiativet til å utsette meklingen etter at en av de involverte i bryggerimeklingen forrige helg har testet positivt for covid-19, skriver Matindustrien.

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) hadde varslet en eventuell streik fra søndag morgen for 15 bakerier med til sammen 526 ansatte.

Nå er meklingen altså koronautsatt. Riksmekleren opplyser at utsettelsen ikke vil påvirke gjennomføringen av øvrige meklinger.

Les også: Her finner du alt om årets lønnsoppgjør

NHO Mat og Drikke har tett dialog med Riksmekleren, NHOs interne beredskapsteam og motparten NNN.

Ny dato for meklingen er ikke fastsatt. Partene opplyser at smittesituasjonen også får konsekvenser for de ordinære forhandlingene som var planlagt neste uke. Disse er utsatt inntil videre, men det jobbes med å få på plass nye datoer.

Annonse
Annonse