JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vegard Einan gir seg i Parat

Vegard Einan, som har vært i Erna Solbergs tjeneste siden 2019, tar ikke gjenvalg som leder i Parat. Det har han offentliggjort gjennom Facebook.
I ERNAS TJENESTE: Vegard Einan ble hentet inn i Erna Solbergs regjeringsapparat sommeren 2019.

I ERNAS TJENESTE: Vegard Einan ble hentet inn i Erna Solbergs regjeringsapparat sommeren 2019.

Nanna Aanes Wolden

helge@lomedia.no

– Alt har sin tid. Min tid i Parat går nå mot slutten, selv om jeg jo i praksis har vært ute siden juni 2019 da jeg ble statssekretær. Etter nøye vurdering av både min egen og Parats fremtid, har jeg kommet til at den ikke blir som forbundsleder, skriver han på sin Facebook-profil.

Han har derfor varslet valgkomiteen i Parat om at han ikke stiller til gjenvalg i neste periode.

– Jeg har ingen planer, men er som vanlig åpen for det livet byr på av muligheter, og satser på at Erna Solberg vil ha meg med videre om vi får fortsette i regjering, skriver han videre.

Einan ble først valgt som vara til hovedstyret i 2007, senere nestleder i 2008, og forbundsleder i 2018.

Den daværende lederen for den partipolitisk uavhengige fagforeningen Parat, ble altså hentet til Erna Solbergs regjeringsapparat som statssekretær på sommeren i 2019, hentet av Anniken Hauglie (H).

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet YS, og har rundt 40.000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet.

Nytt hovedstyre i Parat velges i november.

Annonse

Flere saker

Annonse