JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Wizz Air: Mottakelsen i Norge har ingen betydning for satsingen

Det har stormet rundt det ungarske flyselskapet Wizz Air etter at de etablerte seg i Norge. Selskapet sier selv at det ikke har noe å si for satsingen deres.
Wizz Air startet sine innenriksflyginger i Norge i november.

Wizz Air startet sine innenriksflyginger i Norge i november.

Wizz Air

– Vi har ikke fått en mottakelse i noe annet marked i Europa som den vi har fått i Norge. Men dette får ingen betydning for vår satsing. Vi regner med å bruke opptil fem år på å etablere oss og få virksomheten vår i Norge lønnsom, sier markedssjef Johan Eidhagen til Flysmart24.

Siden selskapet i oktober lanserte planene om å begynne innenriksflyginger i Norge, og startet med flygingene måneden etter, har selskapet fått kritikk blant annet for arbeidsforholdene til selskapets ansatte. Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som har stilt seg bak en boikott av selskapet.

Eidhagen sier at Wizz Air er svært godt fornøyd med billettsalget på innenriksrutene i Norge.

Per i dag har selskapet 118 ansatte tilknyttet selskapets to baser i Norge, på Oslo lufthavn Gardermoen og på Trondheim lufthavn Værnes, og 15 innenriksruter.

Annonse
Annonse