JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Postbanken forsvinner

Ingen skal miste jobben når Postbanken fordufter i 2011. I følge DnB NOR er det først og fremst merkevaren Postbanken som nå blir borte.

simen@lomedia.no

– Vi har fått garantier om at ingen mister jobben, sier Viktor Sæther, leder i Foreningen av LO-organiserte i finans (FALO).

Postbanken-navnet forsvinner i 2011. Banken fusjonerte med DnB NOR i 1999, og det er først og fremst merkevaren Postbanken som nå blir borte.

– Man kan vel si at vi har vært forlovet siden 1999, og om ikke altfor lang tid skal vi ta det videre, sier informasjonsdirektør Thomas Midteide i DnB NOR til ABC Nyheter.

Flytter til felleslokaler

Viktor Sæther, leder i FALO, forteller at de har fått garantier om at ingen mister jobben.

– Folk blir etter hvert flyttet inn i felles lokaler, der det vil stå DnB NOR på skiltene. Vi er fornøyde med garantien som er gitt, fastslår han.

Ønsker folkelig profil

Han har ikke fått mange reaksjoner fra sine medlemmer, men er mer redd for hva kundene vil mene om saken.

– Det som bekymrer oss, er kundenes reaksjoner. Kundene våre beholder de samme vilkår som før, men vi ønsker at kontorene skal være mer som de Postbanken har i dag. Det vil si åpne, kundevennlige og med en folkelig profil. På den måten vil kundene føle seg hjemme, sier Sæther.

Annonse
Annonse