JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Skriver du julekort?

Lena Knutli

Maria Talseth (22): Ja, jeg skriver julekort, men jeg sender dem ikke i posten. Jeg skriver til både venner og familie som jeg møter i forkant av jula. Til sammen blir det mellom sju og ti julekort. I tillegg lager jeg dem selv. Jeg får av og til høre at de ikke alltid er så fine, men jeg tror likevel de blir satt pris på siden jeg har laget dem.

Toril Lien Andersson (49): Jeg har mindreårige barn, og vi pleier å ta bilde og sende til slekt og venner i inn- og utland. Det blir ofte rundt 30 julekort.

Olivier Compagnon (35): Sønnen min pleier å sende julekort til familien, spesielt besteforeldrene. Det blir rundt fem-seks til sammen. Det er vår første jul i Norge, men i Frankrike er det ikke så vanlig å sende julekort, unntatt til familie. Derimot er det mye vanligere å sende nyttårskort.

Evelyn Lindseth (73): Ja, hver jul skriver jeg 10-15 julekort til slekt og venner. Jeg synes det er så koselig, da setter jeg meg ned med tente lys og koser meg med skrivingen. Jeg får ikke like mange tilbake som jeg skriver, mange sender bare melding på mobilen. Det er trist.

Oddvar Hungnes (25): Nei, det gjør jeg ikke. Jeg bruker internett, særlig Skype, og kontakter folk der i stedet. Jeg har like venner på den måten.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i Posten, Bring og DNB.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse