JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil snu ekteskapsloven

Innen fire år skal Norge ha et storting som reverserer ekteskapsloven. Det er målet til de kristenkonservative kreftene i Norge.

– Vi skal endre flertallet i Stortinget om fire år. Det er viktige grupper som Trond Giske har provosert på seg, sier Kristian Kahrs i Nordisk nettverk for ekteskapet til Klassekampen.

Et annet mål for de kristenkonservative er å flytte den norske ambassaden i Tel Aviv til Jerusalem.

Kahrs organisasjon har i forkant av kirkevalget som skal holdes samtidig med stortingsvalget 14. september, kontaktet alle kandidatene for å bringe på det rene hva de mener om å lage en kirkelig liturgi som velsigner ekteskap mellom likekjønnede.

Anbefalingen hans er klar. Så langt har nettverket samt Stiftelsen mor, far og barn rykket inn annonser i Vårt Land, Dagen Magazinet og Norge i Dag. Annonsen bringer «skillelinjen» i norsk politikk, der Ap, SV, Sp, Høyre og Venstre står på den «gale» siden, mens Frp, KrF, Kristelig Samlingsparti og Kystpartiet står på den «riktige» siden.

– Denne saken har sprengkraft i Kristen-Norge. Store deler av kristenfolket er opprørt over den politiske styringen av kirken, spesielt i den rødgrønne leiren, og saken kommer til å bli helt avgjørende i dette valget. Kirken er en meget viktig verdibærer og premissleverandør og skal ha en klar og tydelig stemme i denne saken, sier Kahrs. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse