JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

LO Stat-lederen:

– Nå starter jobben

Den nye LO Stat-lederen Egil André Aas gleder seg til å ta fatt på oppgavene.
LO Stats nyvalgte leder, Egil André Aas er klar til å ta fatt på utfordringene som ansatte i offentlig sektor har.

LO Stats nyvalgte leder, Egil André Aas er klar til å ta fatt på utfordringene som ansatte i offentlig sektor har.

Morten Hansen

morten.hansen@lomedia.no

På Kartellkonferansens siste dag, takket den nyvalgte LO Stat-lederen representantene for en god konferanse. Med lederklubba i hånda, slo han fast at LO Stat har en grunnmur som er solid.

– Kursen videre er staket ut. Nå starter arbeidet med effektuere det som er bestemt. Det er et stykke arbeid som innebærer god styring, harde prioriteringer og ydmykhet, sier Egil André Aas.

Han var klar på at han, og resten av den nyvalgte ledelsen, er klar til å ta fatt på utfordringene som ansatte i offentlig sektor har.

– Ansattes rettigheter svekkes

– Vi har utfordringer som er godt belyst i de ulike debattene. Men vi har også muligheter: Vi har dyktige ansatte, både sentralt og lokalt i LO Stat. Dette er ikke en jobb for en enkeltperson. Dette er en jobb vi som team skal løse sammen. Jeg gleder meg til å lede an i denne jobben, sier Aas.

Egil André Aas er LO Stats nye leder

Se alle våre saker fra kartellkonferansen

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om de ansatte i staten og virksomheter med statlig tilknytning.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse