JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Heder til superververne i Arbeidsmandsforbundet

En bergsprenger og to vektere har vervet til sammen 304 nye medlemmer til Arbeidsmandsforbundet. 
Forbundsleder Anita Johansen er mektig imponert over innsatsen til superververne Dan Christian Torres Legaspi (til venstre) og Simon Knutzen.

Forbundsleder Anita Johansen er mektig imponert over innsatsen til superververne Dan Christian Torres Legaspi (til venstre) og Simon Knutzen.

Jan-Erik Østlie

ane.borrud@lomedia.no 

Forbundsstyret i Arbeidsmandsforbundet har innført en ny tradisjon: Å hedre de tre som har vervet flest medlemmer siste året. Både med en pengesum, og med heder og stas. 

På grunn av korona-pandemien, gikk årets priser til de tre som vervet flest i 2021 og 2022. 

Under forbundsstyrets julebord på The Hub i Oslo 7. desember, ble de tre beste ververne utropt. Hver og en av dem fikk 8.000 kroner, blomster og rosende omtale. 

– Selve grunnlaget for vår eksistens

Før superververne ble introdusert, la leder Anita Johansen vekt på hvor viktig det er å få nye medlemmer inn i forbundet.

– Å verve nye medlemmer er selve grunnlaget for vår eksistens. Alene har vi ikke noe gjennomslag, sa hun. 

Hun understreket at det ofte er de som trenger forbundet mest, som er vanskeligst å finne. Og at det er de tillitsvalgte og medlemmene ute på arbeidsplassene som kan finne dem. 

En bergsprenger og to vektere

På tredjeplass er Eivind Omdal, som er borer og bergsprenger hos Bertelsen & Garpestad AS. Han har vervet 55 medlemmer.

Omdal kunne ikke være til stede under prisutdelingen. 

– De to andre på toppen henger så tett i hop at det er vanskelig å skille dem. De er begge fra Oslo og Akershus Vekterklubb Securitas, og de utfordrer hverandre og konkurrerer seg imellom, sa Johansen. 

Deretter introduserte hun Simon Knutzen som den nest beste ververen i Arbeidsmandsforbundet. Han har vervet 97 medlemmer, 

– Og den som har vervet flest medlemmer er Dan Christian Torres Legaspi. Han har gjort en helt aldeles strålende innsats og vervet 152 medlemmer, kunngjorde forbundslederen. 

– Medlemspleie er også viktig

Torres takket forbundsstyret for anerkjennelsen, og benyttet anledningen til å minne forsamlingen på noe annet som er like viktig som verving, nemlig medlemspleie. 

– Uten medlemspleie renner medlemmene ut igjen. Å ha et godt klubbarbeid er viktig for å beholde medlemmene og gjør at de også verver flere, understreket superververen. 

Dette er en sak fra

Vi skriver om og for arbeidsfolk i blant annet anlegg, vakt, renhold, asfalt og bergverk.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse