JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Roger Smedbakken

27. februar 1969 - 11. februar 2023

Sissel M. Rasmussen

Det er med stor sorg vi mottok beskjeden at vår kjære kollega Roger Smedbakken er gått bort, altfor tidlig. 

Roger vokste opp på Koppang i Innlandet – et sted han var veldig glad i. Etter at han var ferdig med maskinlinjen på videregående, begynte han å jobbe på Stor-Elvdal Møbel- og Innredningssenter. I årene som kom, jobbet han på Østerdalsbruket og Solenergi AS før han begynte å jobbe som møbelsnekker på Tom P Møbler. Deretter gikk veien innom AOF, der han også var verneombud, før han begynte å jobbe på hovedkontoret i Norsk Arbeidsmandsforbund i 2002. 

Alle som kjente Roger vet at han hadde en stor interesse for natur og friluftsliv, spesielt fisking. På lange fisketurer i villmarken var han i sitt rette element og tilbrakte ofte sommerferien på tur i skogen. Når han ikke var på tur likte han å se fotballkamp med favorittlaget Arsenal, lage god mat eller gå ut og spise med venner.  

Vi er glade og takknemlige for at Roger valgte å jobbe hos oss de siste 20 årene. Det er ikke uten grunn at det var akkurat Roger som var den første til å få utmerkelsen «Årets kollega». Jeg tror ikke det var noen som ikke likte Roger. Han var alltid blid, alltid glad og alltid behjelpelig når noen spurte om hjelp. «Ja, det ordner vi», var standardfrasen fra Roger. Han hadde alltid glimt i øyet, og likte å tøyse med kollegene sine, men alltid med varme og kjærlighet. I gamle dager da vi hadde fasttelefon, så kunne Roger finne på og tulleringe til kollegaene sine. En annen gang hadde han gjemt seg blant papiravfallet i en stor dunk og hoppet opp med et sprett når kollegaen hans skulle kaste søppel. 

Våre tanker går til Rogers familie og nære og kjære i denne vanskelige tiden. Vi deler sorgen og sender vår dypeste medfølelse. Jeg vil avslutte denne teksten med det vakre diktet som Rogers familie valgt ut til hans dødsannonse.

 

Et sterkt hjerte

har sluttet å slå.

Vi unner deg hvilen,

men savner deg så. 

Anita Johansen

Leder i Arbeidsmandsforbundet

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om og for arbeidsfolk i blant annet anlegg, vakt, renhold, asfalt og bergverk.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse