JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bestemmer seg snart

SV-leder Kristin Halvorsen har ennå ikke bestemt seg for om hun vil ta gjenvalg som partileder. Hun må bestemme seg i løpet av et par måneder.

Etter snart 14 år som partitopp er hun allerede historisk som den SV-lederen som har styrt partiet lengst, men hun skal ennå ikke ha bestemt seg for om hun tar to nye år som partileder, skriver VG.

– Jeg teller plusser og minuser for hva jeg skal gjøre. Dette kommer jeg til å bestemme meg for før jul en gang. Jeg går alltid en runde med meg selv annethvert år. Jeg snakker litt med folk rundt meg og hører, sier hun til avisen.

Ifølge VG skal imidlertid flere i partiet være betydelig mer spent på avgjørelsen enn ved tidligere anledninger.

Om Halvorsen bestemmer seg for å ikke fortsette som partileder betyr ikke dette at hun også forlater jobben som kunnskapsminister.

– Jeg er veldig tent på oppgaven. Jeg har et stort ansvar for et veldig viktig og engasjerende område, sier hun. (ANB-NTB)

Warning
Annonse
Annonse