JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Hege Qvigstad Eek skal styrke Norsk Flygerforbund

Den nyansatte rådgiveren ser fram til nye faglige utfordringer.
Hege Qvigstad Eek kommer fra stillingen som administrativ leder i Bærumsvømmerne.

Hege Qvigstad Eek kommer fra stillingen som administrativ leder i Bærumsvømmerne.

Norsk Flygerforbund

herman@lomedia.no

– Jeg gleder meg til å få være med på utviklingen av Norsk Flygerforbund, og er glad for å være om bord i forbundet. Jeg har hatt en spennende første tid i forbundet, med både LO-kongress, årsmøte og streik. Det har gitt meg mulighet til å treffe mange engasjerte og hyggelige tillitsvalgte, sier Eek i en pressemelding.

Eek er ansatt som organisasjons- og kommunikasjonsrådgiver i forbundet som nylig var i vinden på grunn av pilotstreiken i SAS.

Hun kommer fra stillingen som administrativ leder i Bærumssvømmerne.

Får skryt

Forbundets generalsekretær, Katinka Riksfjord Sporsem, er fornøyd med å ha fått Eek med på laget.

– Heges lange erfaring, kloke innspill og evne til å håndtere både strategiske og operative oppgaver har vi hatt nytte av fra første stund. Med Hege vil vi få styrket forbundets organisasjon og kommunikasjon ytterligere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne, sier Sporsem.

Eek har lang og bred erfaring med organisasjons- og kommunikasjonsarbeid, understreker Sporsem videre.

Tidligere har hun også blant annet jobba i Redningsselskapet og Bokklubben.

– Jeg ser fram til å lære masse nytt, og håper på gode faglige utfordringer innen kommunikasjon, organisasjon og administrasjon, samtidig som vi har det gøy på jobb, avslutter nyansatte Eek.

Warning
Annonse
Annonse