JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Tove Berit Berg gikk fra egg til tariff

Tove Berit Berg ble valgt som forbundssekretær i NNN for to år siden. Først nå er hun på plass på forbundskontoret.
Tove Berit Berg er på plass på forbundskontoret i NNN.

Tove Berit Berg er på plass på forbundskontoret i NNN.

Erlend Angelo

erlend@lomedia.no

Tove Berit Berg har bakgrunn som mangeårig tillitsvalgt fra eggproduksjonen til Nortura på Revetal, der hun har jobbet siden 2002.

Berg ble valgt som forbundssekretær på landsmøtet til Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund(NNN) i desember 2021, men først er hun på plass som forbundssekretær, med ansvar for Mat- og Drikkevareindustrien, Konservesfabrikker/Røra Fabrikker og Margarin, Idun fabrikker.

Berg, som skal erstatte Grete Troset Salberg som i februar går av med pensjon, er spent på sin nye tilværelse som forbundssekretær – og ikke minst ukependler.

– Jeg har aldri bodd i leilighet før, bare på hybel i kortere perioder i ungdommen. Jeg gruer meg litt til at det er så mange mennesker og lite stillhet, sier hun til forbundets nettside.

Warning
Annonse
Annonse