JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Trude Vollheim fortsetter som direktør i Arbeidstilsynet

Trude Vollheim ble fredag utnevnt som direktør i Arbeidstilsynet for en ny periode på seks år.
– Jeg er veldig glad for å ha fått fornyet tillit, og gleder meg til å ta fatt på seks nye år som leder av Arbeidstilsynet, sier Trude Vollheim.  

– Jeg er veldig glad for å ha fått fornyet tillit, og gleder meg til å ta fatt på seks nye år som leder av Arbeidstilsynet, sier Trude Vollheim.  

Arbeidstilsynet

andre.kjernsli@lomedia.no

– Jeg er veldig glad for å ha fått fornyet tillit, og gleder meg til å ta fatt på seks nye år som leder av Arbeidstilsynet. Arbeidslivet står i store endringer og Arbeidstilsynets samfunnsoppdrag, rolle og stemme er viktigere enn noen gang. Oppdraget og ikke minst de svært dyktige medarbeiderne, gir meg stor motivasjonen til å lede etaten framover, sier Trude Vollheim.

Arbeids- og inkluderingsdepartementet skriver i sin pressemelding:

Som direktør i Arbeidstilsynet har Vollheim blant annet forbedret tilsynsarbeidet gjennom å utvikle godt kunnskapsgrunnlag og systematisk planarbeid. Hun har også vært en sentral pådriver i å videreutvikle arbeidet med tiltak mot arbeidslivskriminalitet.

Vollheim ble første gang utnevnt som direktør for Arbeidstilsynet i 2017.

– Trude er en utviklings- og resultatorientert leder og har vært en pådriver for tydelige prioriteringer og strategisk innretning av Arbeidstilsynets innsats, skriver Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

– Jeg ser også fram til å fortsette det gode samarbeidet med partene i arbeidslivet, sier Vollheim. 

Stillingen som direktør for Arbeidstilsynet er et åremål på seks år, med mulighet for forlengelse i én periode.

Annonse

Flere saker

Annonse