JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Unn Kristin Olsen valgt som Parat-leder

I to år har Unn Kristin Olsen fungert som leder i YS-forbundet Parat. Nå har hun blitt valgt som leder etter Vegard Heinan
Unn Kristin Olsen, valgt som leder i Parat etter å ha fungert i jobben i over to år.

Unn Kristin Olsen, valgt som leder i Parat etter å ha fungert i jobben i over to år.

Ned Alley

torgny@lomedia.no

På YS-forbundet Parats landsmøte som ble avsluttet 18.novmeber, ble Unn Kristin Olsen valgt til leder. Hun er 49 år og fra Bergen. Lederjobben er i og for seg ikke noen ny posisjon for henne, hun har fungert som leder fra august 2019. Da ble hennes forgjenger, Vegard Einan, utnevnt til statssekretær.

Olsen var tidligere leder for Parat i politiet, og ble valgt til nestleder i forbundet i ved landsmøtet i 2018. Hun mener at Parat er attraktivt og fremtidsrettet, og har en viktig plass i norsk arbeidsliv.

Parat har mange medlemmer innen hotell, luftfart og reiseliv, og disse gruppene er fortsatt preget av ettervirkninger etter pandemien.

Olsen har et viktig ønske til den nye regjeringa, og det er at det blir et reelt trepartssamarbeid. Men hun er ikke bekymret. Statssekretær Maria Walberg fra Arbeids- og inkluderingsdepartementet lovte på landsmøtet at også YS skulle bli invitert inn i dette samarbeidet.

Warning
Annonse
Annonse