JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

H: Behov for nye ideer

Høyre er skuffet over at regjeringen, som har råd til det aller meste, ikke tar seg råd til en kraftfull satsing på forskning eller kompetanseheving for lærerne

Regjeringens budsjett inneholder mer av det samme, og mangler en langsiktig satsing på kunnskap og konkurransekraft. En satsing som kan bidra til å skape trygge arbeidsplasser også for fremtiden. Det er også svært overraskende at det forventede løftet for sikkerhet og beredskap uteblir, ifølge Høyre, som mener de har bedre løsninger for å kutte helsekøene, øke kvaliteten i skolen og sørge for raskere utbygging av veier og kollektivtransport.

- Høyre er skuffet over at regjeringen, som har råd til det aller meste, ikke tar seg råd til en kraftfull satsing på forskning eller kompetanseheving for lærerne, sier Jan Tore Sanner, Høyres finanspolitiske talsmann.

Warning
Annonse
Annonse