JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Har fått seg ny jobb

Ingelin Killengreen (63) går av som politidirektør.

Fredag ble hun utnevnt til departementsråd i Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet (FAD).

Killengreen overtar etter Karin Moe Røisland som går av med pensjon.

– Jeg er veldig glad for at vi får en ny departementsråd som har bred og solid ledererfaring. Som direktør for Politidirektoratet gjennom ti år og politimester i Oslo i fem år før det har hun vært en markant, synlig og tydelig leder, sier fornyingsminister Rigmor Aasrud (Ap).

Ingelin Killengreen er jurist fra Universitetet i Oslo fra 1972 og har vært saksbehandler, byråsjef, avdelingsdirektør, ekspedisjonssjef og departementsråd i Justisdepartementet. Hun har også en periode arbeidet som dommerfullmektig i Oslo skifterett.

Det er ikke bestemt når Killengreen vil begynne i jobben, som hun gleder seg til å ta fatt på.

– Jeg har søkt og fått en svært spennende stilling. Det er en topplederstilling som er utfordrende og med mange nye problemstillinger. Jeg håper og tror at jeg har mye relevant erfaring som kan komme til nytte i min nye jobb og på nye saksområder. Etter mange år i justissektoren blir dette en ny og spennende hverdag, sier Killengreen. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse