JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn:

Samra Akhtar (46) fra Handel og Kontor er ny statssekretær i arbeidsdepartementet

Kongen har i statsråd i dag utnevnt Samra Akhtar som statssekretær for arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen.
Samra Akhtar er utvnevnt som statssekretær for arbeids- og inkluderingsminster Marte Mjøs Persen. Begge er medlemmer i Handel og Kontor.

Samra Akhtar er utvnevnt som statssekretær for arbeids- og inkluderingsminster Marte Mjøs Persen. Begge er medlemmer i Handel og Kontor.

Håkon R. Mikalsen

lene.svenning@lomedia.no

Det melder departementet.

Samra Akhtar har arbeidet i Handel og Kontor (HK) i 15 år, de siste årene som faglig sekretær på forbundets hovedkontor. Akhtar har bakgrunn fra luftfarten.

HK-leder Christopher Beckham er glad for utnevnelsen.

– Samra har en unik kunnskap om hvordan den norske modellen fungerer, og kan bidra med viktig kunnskap om situasjonen i arbeidslivet sett fra et HK-perspektiv. Jeg er stolt og glad for at Samra ble hentet som statssekretær og får denne muligheten, og ønsker henne masse lykke til i Arbeids- og inkluderingsdepartementet, skriver han i en epost.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i handel, kontor, luftfart og reiseliv, finans, forlag, media, samferdsel og organisasjoner.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse