JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Karita venter til etter valget

Karita Bekkemellem har bestemt seg for å vente med boka som handler om Jens Stoltenberg, Ap og hennes privatliv til etter valget.

Ifølge den tidligere Ap-politikeren Bekkemellem har svært mange fra partiet tatt kontakt med henne og rådet henne til å vente med utgivelsen.

– Folk har både henvendt seg til meg og til forlaget. Jeg har fått råd om at det smarteste vil være å vente med utgivelsen til etter valget. Det har vært ganske sterkt å få så mange henvendelser på en bok som ikke er utgitt ennå. Det har også vært hyggelig med så mange tilbakemeldinger, forteller Bekkemellem til VG Nett.

Boka ventes å komme ut 23. oktober.

Karita Bekkemellem var barne- og familieminister fra 2000 til 2001 og barne- og likestillingsminister fra 2005 til 2007. Hun har hatt arbeidsplass på Stortinget i fem perioder og også vært leder i Arbeiderpartiets kvinnebevegelse. Nå skal hun begynne i ny jobb som administrerende direktør i Legemiddelindustrien. (ANB-NTB)

Warning
Annonse
Annonse