JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Martin Steen blir administrativ leder i Industri Energi

Tidligere har Martin Steen vært kommunikasjonssjef i Industri Energi. Nå er han tilbake i LO-forbundet.
Martin er sønn av Reiulf Steen, tidligere formann i Arbeiderpartiet.

Martin er sønn av Reiulf Steen, tidligere formann i Arbeiderpartiet.

Privat

tonje@lomedia.no

– Dette er en jobb som betyr noe mer enn seg selv. Jeg får stor glede av å jobbe for fellesskaps-verdier, sier Steen.

Han kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), hvor han jobbet i over fem år.

– Jeg har jobbet mye med journalistikk og kommunikasjon, men de siste årene har jeg jobbet mer med ledelse og det å få mennesker til å jobbe godt sammen, sier Steen.

Tilbake til LO

Steen har tidligere også jobbet med kommunikasjon i LO og LO-forbundet Handel og Kontor. Han jobbet også i Industri Energi fra starten av 2007 og til 2015.

– Jeg gleder meg til å jobbe med mange mennesker som jeg har jobbet med før, og også til å bli kjent med mye mennesker, forteller Steen.

Han gleder seg til å bli kjent med forbundet igjen og komme i gang med arbeidet som administrativ leder.

– Denne jobben føltes riktig for meg, og jeg er glad for at jeg fikk jobben. Jeg er fostret opp på fagbevegelsens verdier, sier Steen, som er sønn av Reiulf Steen, tidligere formann i Arbeiderpartiet.

Etablerte administrasjon

Steen startet i mai som administrativ leder for Industri Energi. Stillingen har vært ledig siden Åshild Egerdal forlot jobben før jul.

Da Egerdal begynte som administrasjonssjef, var dette en nyopprettet stilling som kom etter at forbundets politiske ledelsen bestemte seg for å gi fra seg administrative oppgaver til ansatte.

Formålet var blant annet at den valgte ledelsen skulle få mer tid til arbeidet som tillitsvalgt.

– Vi skal være et kraftfullt fellesskap for tillitsvalgte, medlemmer og vårt formål, er ambisjonene til den nye administrative lederen.

Steen har arbeidssted ved Industri Energis Oslo-kontor.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i olje-, gass- og landindustri.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse