JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Distrikt Vestland bevilget 50.000 til Ukraina

Årsmøtet i Distrikt Vestland vedtok pengestøtte i solidaritet med Ukrainas befolkning
Leder og nestleder i EL og IT Forbundet, Distrikt Vestland, Atle Rasmussen og Morten Bildøy. t.v, sekretær Øyvind Grindheim.

Leder og nestleder i EL og IT Forbundet, Distrikt Vestland, Atle Rasmussen og Morten Bildøy. t.v, sekretær Øyvind Grindheim.

Åge Blummenfelt

nettverk@lomedia.no

Det skjedde på distriktets årsmøte fredag 22. april, som vedtok denne uttalelsen:

"Årsmøtet i EL og IT Distrikt Vestland fordømmer Russland sin krigføring og invasjon av Ukraina på det sterkeste. Vi gir vår fulle støtte og solidaritet til den rammede befolkningen som nå opplever et brutalt brudd på folkeretten og grunnleggende menneskerettigheter.

Russland må foreta en umiddelbar og betingelsesløs tilbaketrekking av sine styrker fra Ukrainas jord. Uenigheter må løses med dialog og forhandling, ikke gjennom krigshandlinger.

Russlands hensynsløse krigføring fører til en strøm av flyktninger både internt i Ukraina, men og til naboland. Dette er i Norge sine nærområder og vi må åpne våre dører, og hjelpe de som nå er på flukt fra de brutale krigshandlingene.

Barn og unge er utsatte og uskyldige ofre i krigen. De står i fare for å bli drept, skadet og fordrevet, samt miste tilgang til helsehjelp og utdanning.

Styret forslås at årsmøtet bevilger kr 50 000,- til en anerkjent hjelpeorganisasjon som har sitt arbeid rettet mot barn og unge."

Atle Rasmussen

leder EL og IT Forbundet Distrikt Vestland

Øyvind Grindheim

sekretær

Annonse
Annonse